Com ho fem?

Proposem situacions d’aprenentatge amb l’objectfestapopulariu d’ajudar a descobrir el món de forma autònoma, potenciant la descoberta, manipulant, experimentant, respectant el moment evolutiu de cada infant a través d’unes rutines diàries que vertebren totes les activitats dins l’àmbit de les activitats quotidianes.

A més totes aquestes activitats es troben contextualitzades en centres d’interès o temàtiques, que poden girar al voltant de les festes populars, estacions de l’any, o temes que hagin sorgit espontàniament en el dia a dia a la Llar.

El nostre dia a dia es concreta en dos tipus d’activitats:

lliureLes ACTIVITATS LLIURES: es desenvolupen dins dels ambients de lliure circulació preparats per aprendre i conviure, on  els infants investiguen i es manifesten de manera espontània. I en el nostre espai exterior, estructurat en diferents zones pensades totes perquè siguin espais d’autoaprenentatge que permeten el desenvolupament de l’autoestima i  potencien l’esperit explorador dels nens/es.

Les ACTIVITATS DIRIGIDES: es concreten en propostes, tallers i projectes globals, que ofereixen als infants el descobriment de materials, la presa de decisions davant de dirigidadiverses situacions i el treball en un grup reduït.

Totes les activitats es basen en espais i materials de qualitat que conformen un entorn acollidor, ple d’estímuls per afavorir el desenvolupament a través de la llibertat del joc i del moviment,  responent a una proposta pedagògica concreta i a les necessitats motrius de cada etapa de creixement. Creiem que tots els moments són educatius i valorem, especialment, aquells dedicats a la socialització, a la convivència, a la transmissió de valors i al tractament de les emocions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s