TALLERS I ACTIVITATS DIRIGIDES

ACTIVITAT MOTRIU

A l’Illa dels Petits volem que els nens i nenes per mitjà del moviment, del joc i del seu cos es vagin coneixent millor a si mateixos i al seu entorn més proper. Treballem l’esquema corporal, l’expressió, el ritme, el joc i el mIMG_20160226_154101oviment.

Per assolir aquests objectius posarem els nostres infants davant de diferents situacions i reptes que comportin la superació personal i experimentació a nivell motriu, tan en els ambients d’aprenentatge de les aules, com en els espais del pati pensats específicament per treballar aquests continguts, així com realitzant metodologies com els racons motrius, circuits motrius, contes motors, que es  duran a terme un o dos cops a la setmana en activitats concretes.

TALLER D’ART

L’experimentació i manipulació lliure de diverses tècniques artístiques; fomenta la creativitat i l’expressió lliure, amb la voluntat que cada infant cerqui la seva representació i expressió a través de l’art.IMG_20160502_095439

TALLER DE L’HORT

IMG_0109Els alumnes seran protagonistes s i es faran càrrec de l’hort del pati. Participaran en les varies fases, des de la preparació de la terra, la sembra,  el seu manteniment fins a la recol·lecció del fruit. Procés en el que podran apreciar el creixement dels vegetals.

L’hort és un excel·lent recurs educatiu que possibilita a l’alumnat diverses experiències en torn al seu medi natural .

TALLER DE MÚSICA

Viure la música des de ben petits constitueix un punt de partida privilegiat en l’educació infantil. Els nens i nenes inicien la descoberta del seu cos, del llenguatge oral, de la dansa, del ritme, del moviment, a través de la música.

Aprenen a sentir, a percebre i, a poc a poc, a expressar- se. D’aquesta manera a la llar intentem aconseguir que els infants rebin una estimulació afectiva única a través de la veu, el moviment i el contacte amb el seu cos.

I com no, donem als nostres infants la possibilitat d’experimentar amb tot tipus d’instruments!IMG_2190

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s