Inscripció Curs 2020/2021

S’obre el procés d’inscripció per al curs escolar 2020/2021.

El procediment es el següent:

  1. Omplir el formulari Google Forms: Enllaç formulari
  2. Un cop rebut i verificat el formulari, es contactarà des del centre amb la família, per seguir amb el procés, valorar i formalitzar la matrícula i el pagament d’inscripció.
  3. Qualsevol preinscripció, rebuda formalment, quedarà subjecte a la disponibilitat de places en el moment de la sol·licitud.

Curs 2019/2020 som-hi!

Els primers dies de curs ens mouen, ens canvien, deixen pas a les llàgrimes i a la incertesa del nou entorn i de les noves cares. Els primers dies també deixen espai en sentir-se a gust sense presses, al trobar- se amb els amics que feia temps que no vèiem i espai als que han arribat ara.
A moments de descoberta compartits i al fet de sorprendre’ns i endinsar-nos en el món plegats, a la seguretat d’agafar-nos de les mans o d’endinsar-les junts.

 

PORTES OBERTES DISSABTE 13 D’ABRIL DE 10h a 14h

1e65bcfa-a6dd-4c93-8b3e-859e9fd88b2d

El dissabte dia 13 d’abril de 10h a 14h la Llar, obre les seves portes a les famílies interessades a conèixer el nostre projecte i rebre informació de la mà de tot l’equip de l’Illa Del Petits pel curs vinent  2019/2020.

Les visites són individualitzades i no cal demanar hora.

Si esteu interssats però no us va bé venir en aquesta data, podeu demanar una visita concertada enviant un correu electrònic a info@illadelspetits.com o bé trucant al 93.173.58.72.

US HI ESPEREM!

Sabeu com hem gaudit el Nadal?

1Acomiadem el pimer trimestre amb molts moments màgics que ens han acompanyat al llarg de les últimes setmanes, on l’alegria i la germanor que ens suggereix el nadal ha estat el fil conductor dels nostres dies.

L’ Elena, mare de l’ Abel, un matí dins l’espai ens va proposar oferir un concert de Nadales a la llar i al moment de sentir la proposta ja estàvem engrescats amb la idea. El dia del concert els infants van quedar bocabadats amb aquell espectacle de notes que sorgien de l’instrument, el violí es deia Marcelo perquè tots els violins han de tenir el seu nom i s’han de saber acaronar ben suau amb l’arquet fet de pèls de crinera de cavall. Alguns escoltaven, altres ballaven, alguns més atrevits van llençar-se a voler toca… va ser una experiència genial!

Amb la música del violí al cos vam celebrar tots plegats un dinar de Nadal a la llar, on els més petits i els més grans vam preparar una gran taula amb uns plats boníssims a la sala polivalent.

Per tancar el primer trimestre vam celebrar com de costum la festa de Nadal on el caga tió que vam estar alimentant les dues últimes setmanes ens va cagar uns dolços boníssims per berenar amb les famílies i tot un recull de contes per poder gaudir a l’ambient de la lectura. Els nervis i la incertesa de si cagarà o no ho farà es podia veure reflectit a la cara de molts infants, alguns cantaven ben i ben fort alhora que cantaven al tió de Nadal, altres preferien no picar i només cantar-li, alguns amb ajuda dels pares s’engrescaven… cadascú va apropar-se al tronc màgic, cadascú des de la seva vivència i curiositat.

Seguidament vam encendre el nostre fanalet que ens ilumina a tots i mentre tots encenem la nostra petita llum i ens acostem observem que tots junts i a prop encara brillem amb més força.

Nadales, dolços, regals, instruments, fanalets… només ens quedava escriure a la pèrgola allò que esperem del 2019 en forma de desitg, que com diuen amb la llum del fanalet demanem pau i joia a tots es nens!

BON ANY !

A punt d’acabar el primer trimestre a la Llar!

En breu arriben les festes nadalenques i toca fer un repàs a un primer trimestre molt intens.

 

Un setembre d’adaptacions… 

Un inici de moltes emocions, amb visites de les noves famílies, amb adaptacions i primeres activitats conjuntes… així us ho explicàvem.

 

Octubre de tardor…

Ambient de tardor a la llar, amb l’arribada de la castanyada. Així ho vam celebrar..

 

Un novembre en moviment…

Visita a la fruiteria i celebrant un any de l’obtenció de la Q de Qualitat de l’Ajuntament de Gavà…

Sortim a la fruiteria de l’Illa tots plegats, els nervis i l’emoció de la primera sortida dels amics es reflecteix en les cares i les ganes de sentir-nos responsables i capaços tot decidint, observant, coneixent i comprant l’esmorzar de dimecres. Mirem el barri amb ulls d’infants!

 

 

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ PEL PROPER CURS 2018 – 2019

Benvinguts Família, a continuació us expliquem els passos a seguir per tal de poder formalitzar la presincirpció a la Llar pel curs 2018 – 2019.

Passos a seguir si ja heu fet la visita a la Llar:

  1. Si ja ens heu visitat o us vau arribar el dia de la jornada de portes obertes, podeu descarregar i complimentar el document de matrícula, omplint tots els espais indicats i retornant-lo escanejat (PDF) o en format fotografia al correu electrònic: info@illadelspetits.com , o bé apropant-vos a la Llar en horari de matí de 10h a 11:30h.
  2. Qualsevol preinscripció, rebuda formalment, quedarà subjecte a la disponibilitat de places en el moment de la sol·licitud.
  3. Un cop rebut i verificat el document, es contactarà des del centre amb la família, per seguir amb el procés, formalitzar la matrícula i el pagament d’inscripció.

Documents

Passos a seguir si NO heu fet la visita a la Llar:

  1. Si encara no heu visitat la Llar, ara és el moment idoni, haureu de concertar-la enviant un correu electrònic a info@illadelspetits.com o bé trucant al 93.173.58.72 en horari de dilluns a divendres de 9h a 17h.
  2. Un cop finalitzada la visita se us informarà de les tarifes i es podrà fer la reserva de la plaça mitjançant el formulari de preinscripció i s’iniciarà el procés de matrícula.

BENVINGUTS!

Jornada de Portes Obertes el proper dissabte 10 de març de 10h a 14h

noticia-web

El proper dissabte dia 10 de març de 10h a 14h la Llar, obre les seves portes a les famílies interessades en conèixer el nostre projecte i rebre informació de la mà de les educadores i de la direcció referent al proper curs 2018/2019.

Si esteu interssats però no us va bé venir en aquesta data, podeu demanar una visita concertada enviant un correu electrònic a info@illadelspetits.com o bé trucant al 93.173.58.72.

US HI ESPEREM!

La Llar rep el distintiu Q de Qualitat de l’Ajuntament de Gavà

IMG_6567El passat dissabte 25 de novembre es va celebrar al Museu de la nostra ciutat l’acteinstitucional “Gavà Comerç de Qualitat”. El nostre equip va rebre de mans de l’Alcaldessa, Raquel Sánchez i del Tinent d’Alcalde, Ramón Castellano el distintiu “Q de Qualitat”.

Volem agraïr a l’Ajuntament de Gavà i felicitar als nous integrants que com la nostra Llar han obtingut aquest distintiu i a tots aquells que van poder renovar-la desprès de tres anys d’esforç i resultats.

Tanmateix, creiem que es un bon moment per donar les gràcies a les families per la seva confiança i reconèixer la tasa diaria de l’equip educatiu.

Fotografies de l’acte

Veure video de l’acte – Gavà Televisió 

https://www.gavatv.cat/embed/331541?width=778&iframe_width=800&share=&height=438&iframe_height=484

Benvinguts al Curs 2017/18

Un any més, arrenca el curs escolar a la Llar i volem donar la benvinguda a totes les famílies que ens acompanyaran aquest any. També, aprofitem per donar la benvinguda a les noves incorporacions al grup de feina.

A tots, recordar-vos que aquest divendres dia 15 es durà a terme la reunió de pares i mares a les 18h. En aquesta, parlarem sobre el funcionament organitzatiu del dia a dia al centre i el projecte educatiu que es durà a terme al llarg del curs.

Pels qui encara no heu tingut temps per visitar la web, us recomanem els següents apartat:

Us hi esperem i donar-vos les gràcies a tots/es per fer-nos crèixer i confiar en nosaltres.

L’equip de l’Illa dels Petits.

JORNADA DE PORTES OBERTES: 8 DE JULIOL DE 10 A 14H

El proper dissabte dia 8 de juliol, la llar obre les seves portes a totes les families que tinguin interès en conèixe’ns i visitar les nostres instal·lacions.

Es realitzaran visites personalitzades i guiades per l’equip de L’Illa dels Petits.

Si no podeu venir el dia assenyalat, podeu contactar per concertar una visita qualsevol altra dia, feu-ho mitjançant un correu electrònic a:

info@illadelspetits.com o bé trucant al 93 173 58 72.

Illadelspetits1-383 (1)