Sabeu com hem gaudit el Nadal?

1Acomiadem el pimer trimestre amb molts moments màgics que ens han acompanyat al llarg de les últimes setmanes, on l’alegria i la germanor que ens suggereix el nadal ha estat el fil conductor dels nostres dies.

L’ Elena, mare de l’ Abel, un matí dins l’espai ens va proposar oferir un concert de Nadales a la llar i al moment de sentir la proposta ja estàvem engrescats amb la idea. El dia del concert els infants van quedar bocabadats amb aquell espectacle de notes que sorgien de l’instrument, el violí es deia Marcelo perquè tots els violins han de tenir el seu nom i s’han de saber acaronar ben suau amb l’arquet fet de pèls de crinera de cavall. Alguns escoltaven, altres ballaven, alguns més atrevits van llençar-se a voler toca… va ser una experiència genial!

Amb la música del violí al cos vam celebrar tots plegats un dinar de Nadal a la llar, on els més petits i els més grans vam preparar una gran taula amb uns plats boníssims a la sala polivalent.

Per tancar el primer trimestre vam celebrar com de costum la festa de Nadal on el caga tió que vam estar alimentant les dues últimes setmanes ens va cagar uns dolços boníssims per berenar amb les famílies i tot un recull de contes per poder gaudir a l’ambient de la lectura. Els nervis i la incertesa de si cagarà o no ho farà es podia veure reflectit a la cara de molts infants, alguns cantaven ben i ben fort alhora que cantaven al tió de Nadal, altres preferien no picar i només cantar-li, alguns amb ajuda dels pares s’engrescaven… cadascú va apropar-se al tronc màgic, cadascú des de la seva vivència i curiositat.

Seguidament vam encendre el nostre fanalet que ens ilumina a tots i mentre tots encenem la nostra petita llum i ens acostem observem que tots junts i a prop encara brillem amb més força.

Nadales, dolços, regals, instruments, fanalets… només ens quedava escriure a la pèrgola allò que esperem del 2019 en forma de desitg, que com diuen amb la llum del fanalet demanem pau i joia a tots es nens!

BON ANY !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: