OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ PEL PROPER CURS 2018 – 2019

Benvinguts Família, a continuació us expliquem els passos a seguir per tal de poder formalitzar la presincirpció a la Llar pel curs 2018 – 2019.

Passos a seguir si ja heu fet la visita a la Llar:

  1. Si ja ens heu visitat o us vau arribar el dia de la jornada de portes obertes, podeu descarregar i complimentar el document de matrícula, omplint tots els espais indicats i retornant-lo escanejat (PDF) o en format fotografia al correu electrònic: info@illadelspetits.com , o bé apropant-vos a la Llar en horari de matí de 10h a 11:30h.
  2. Qualsevol preinscripció, rebuda formalment, quedarà subjecte a la disponibilitat de places en el moment de la sol·licitud.
  3. Un cop rebut i verificat el document, es contactarà des del centre amb la família, per seguir amb el procés, formalitzar la matrícula i el pagament d’inscripció.

Documents

Passos a seguir si NO heu fet la visita a la Llar:

  1. Si encara no heu visitat la Llar, ara és el moment idoni, haureu de concertar-la enviant un correu electrònic a info@illadelspetits.com o bé trucant al 93.173.58.72 en horari de dilluns a divendres de 9h a 17h.
  2. Un cop finalitzada la visita se us informarà de les tarifes i es podrà fer la reserva de la plaça mitjançant el formulari de preinscripció i s’iniciarà el procés de matrícula.

BENVINGUTS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s