Qui Som

L’Illa dels Petits és la llar d’infants de Gavà inspirada en la renovació educativa reggiana ( Reggio Emilia- Italia), que l’11 de juliol del 2015, va obrir les portes per primera vegada, per oferir a les famílies de Gavà un bonic projecte educatiu envoltat d’un ambient molt proper i familiar, que ofereix als infants de 0 a 3 anys, una educació integral, plena de creativitat i innovació, en espais acollidors, on es potencia l’aprenentatge dels infants a través del joc i l’experiència, amb materials naturals en un entorn ric d’estímuls.

Aquest projecte neix amb la il·lusió de crear una llar d’infants adaptada a les tendències pedagògiques i socials que demana la nostra societat. El nostre objectiu és compartir l’educació dels nens i nenes amb les famílies i entitats de la ciutat i acompanyar-los, amb suport professional i recursos, per tal que tots els infants puguin créixer desenvolupant totes les seves capacitats, de manera autònoma i respectant el propi ritme evolutiu.

Entenem l’educació com eina bàsica de millora social i motor d’un país, per això volem convertir L’Illa dels Petits en un espai de creixement, aprenentatge i diversió, ajudant a les famílies a cimentar les bases, dels seus fills/es, perquè en un futur siguin ciutadans capaços de conviure, respectar i adaptar-se a un entorn molt variable.

4 respostes a «Qui Som»

 1. Hola era para saber cuando se puede hacer inscripción para setiembre y si tenéis plazas. Mi hijo tiene 2 años es del 2018 sería para el último curso antes de ir a la escuela infantil. Mi número es el 660 114 071

  M'agrada

  1. Bona nit, gràcies per contactar-nos, rebreu un mail des de la gereència de la Llar. Salutacions

   M'agrada

 2. Hola ,tengo al peque que en septiembre tendrá 1 año y necesito información sobre la guardería. Precios ,horario ,me interesaría la acogida por la mañana también .Gracias!

  M'agrada

  1. Hola Maria muchas gracias por contactarnos, si quieres cenvia un correo electrónico y te responderemos en breve.
   info@illadelspetits.com

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s