Sant Jordi, una sortida, la llegenda i un projecte solidari

A la Llar, la Diada de Sant Jordi ha estat molt present en els darrers dies.

Els contes hi juguen un paper molt important, per això ahir vam sortir tots a visitar la Biblioteca de Gavà, una experiència molt enriquidora i plena de bons moments, amb l’objectiu de despertar il·lusió i emoció per formar part del món a través dels contes.

Avui divendres ha estat el torn per explicar la llegenda tan esperada i ho hem fet amb ombres xineses, una bonica experiència que ha comptat un cop més amb la col·laboració de les famílies. Els infants han gaudit de moments especials del tradicional conte, que ja forma part de les activitats anuals de la nostra Llar.

 

També volem informar-vos, que des de la Llar, hem impulsat un nou projecte solidari amb la ONG Save the Children (https://www.savethechildren.es/), en el seu programa de col·laboració “El meu primer llibre solidari”, per tant en els propers dies podreu veure una bústia a la sala polivalent en la que tots hi podrem ser portíceps per a que tots els nens de països africans tinguin accés a l’aigua, un dret humà funamental que milions de persones no tenen garantit.

Gràcies a tots i totes per fer possible aquestes activitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s