Novembre de formació per a les nostres treballadores

 

Un novembre mogut per a les educadores i la gerent de la Llar. La formació continuada i l’afany de nous coneixaments són bàsics per un centre educatiu.

 

Grup de treball de l’Associació de Mestres de Rosa Sensat

Un cop al mes la nostra coordinadora Raquel Bernáldez es reuneix amb un grup de metres a la seu de Rosa Sensat de Barcelona a on realitzen col·loquis sobre les línies principals de la pedagogia actual des d’una perspectiva cap al canvi.

Recomanacions per a l’alimentació en la primera infància, de 0 a 3 anys

alimentacio-en-la-primera-infancia-atencio-primaria-vallcarca-sant-gervasi-1Dimecres dia 9 de novembre: Formació organitzada pel Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i el Departament d’Ensenyament, realitzada a Sant Feliu de Llobregat en el que hi van assistir, la Raquel i la Gerent Míriam Alcázar.

“Durant la primera infància és especialment important afavorir les condicions que permetin l’adquisició progressiva d’uns hàbits alimentaris saludables, tant des del nucli familiar com de l’entorn de la llar d’infants, així com una bona relació amb el menjar”.

Primers auxilis pediàtrics

Dijous dia 24 de novembre: Formació per a totes les educadores de la Llar, organitzada per l’empresa certificada i autoritzada Gepeac. Nous coneixements important per les treballadores per a preveure l’atenció cap als nostres infants.

Curs de Formació d’Higiene Alimentaria i autocontrols

Dilluns 21 i 28 de novembre: Formació promoguda per l’Ajuntament de Gavà i l’empresa Nascor, en el que hi van assistir l’educadora Laura Estévez y Míriam Alcázar.

Dedicada a proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat a la Llar d’Infants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: