Castanyada en família a la Llar

El passat divendres dia 29 d’octubre, 14502844_2149714021919430_1134329806348610004_nvam poder disfrutar de la Festa de la Castanyada acompanyats dels nostres infants, familiars i amics. A més, s’hi van afegir les noies del Centre d’Estudis Nuria de Gavà que ens van acompanyar oferint la representació del conte “El monstre de colors”, una gran experiència gràcies a la bona disposició tant dels mestres del centre com de les alumnes que van estar al nostre costat per oferir a les famílies un ambient càlid i festiu.

Gràcies a tots/es per la vostra participació… Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: