Fem un any a L’Illa Dels Petits.

Avui dilluns 11 de juliol és un dia molt important per l’equip de L’Illa Dels Petits. Tal dia com avui, fa un any que vam obrir les portes de la llar d’infants. Per tots nosaltres va ser un dia molt especial, amb moltes il·lusions de poder mostrar a totes les famílies un bonic projecte educatiu envoltat d’un ambient molt familiar i proper.

Durant aquest any hem après la riquesa de la tasca de l’educació, creiem en una pedagogia on els principals protagonistes del seu aprenentatge són els mateixos infants. On la llar és el lloc on mestres, famílies i espais conviuen en harmonia conjuntament amb un únic objectiu.

Com a motiu de celebració del primer aniversari esperem que us agradi aquest video.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: