Qui Som

L’Illa dels Petits és la llar d’infants de Gavà inspirada en la renovació educativa reggiana ( Reggio Emilia- Italia), que l’11 de juliol del 2015, va obrir les portes per primera vegada, per oferir a les famílies de Gavà un bonic projecte educatiu envoltat d’un ambient molt proper i familiar, que ofereix als infants de 0 a 3 anys, una educació integral, plena de creativitat i innovació, en espais acollidors, on es potencia l’aprenentatge dels infants a través del joc i l’experiència, amb materials naturals en un entorn ric d’estímuls.

Aquest projecte neix amb la il·lusió de crear una llar d’infants adaptada a les tendències pedagògiques i socials que demana la nostra societat. El nostre objectiu és compartir l’educació dels nens i nenes amb les famílies i entitats de la ciutat i acompanyar-los, amb suport professional i recursos, per tal que tots els infants puguin créixer desenvolupant totes les seves capacitats, de manera autònoma i respectant el propi ritme evolutiu.

Entenem l’educació com eina bàsica de millora social i motor d’un país, per això volem convertir L’Illa dels Petits en un espai de creixement, aprenentatge i diversió, ajudant a les famílies a cimentar les bases, dels seus fills/es, perquè en un futur siguin ciutadans capaços de conviure, respectar i adaptar-se a un entorn molt variable.

4 pensaments sobre “Qui Som

  1. Estela diu:

    Hola era para saber cuando se puede hacer inscripción para setiembre y si tenéis plazas. Mi hijo tiene 2 años es del 2018 sería para el último curso antes de ir a la escuela infantil. Mi número es el 660 114 071

    M'agrada

  2. María Stan diu:

    Hola ,tengo al peque que en septiembre tendrá 1 año y necesito información sobre la guardería. Precios ,horario ,me interesaría la acogida por la mañana también .Gracias!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s